TÜRK KEÇECİLİK SANATI
SATIN AL

Önsöz
Sunuş
Giriş
1. Bölüm
Türk Keçecilik Sanatının Tarihsel Gelişimi
Anadolu Dışında Gelişen Türk Keçecilik Sanatı
Anadolu’da Gelişen Türk Keçecilik Sanatı
Edebiyatımızda Keçe
2. Bölüm
Anadolu’da Yaşayan Keçecilik Sanatı
Keçe Ustaları
Geleneksel Keçe Atölyeleri
Keçe Yapımında Kullanılan Ham Madde (Yün)
Keçe Yapımında Kullanılan Araç Ve Gereçler
Geleneksel Keçe Ürünler
Günümüz Keçe Ürünleri
3. Bölüm
Keçecilik Sanatında Değişim Ve Dönüşümlerin Temel Nedenleri
Sonuç
Kaynaklar

ISBN :
978-975-16-3332-3
Yayın Türü :
kitap
Basım Ay :
Mart
Basım Yeri :
Ankara
Basım Yılı :
2017
Sayfa Sayısı :
296
Dil :
Türkçe
Ebat :
16X24
© 2014 - Atatürk Kültür Merkezi Ziyabey Cad. No: 19 Balgat - Çankaya / ANKARA
 Telefon: +90 (312) 284 34 18
  Belgegeçer: +90 (312) 284 34 65